Reperation af elektronik

Reperation af iPhones/iPads

I gennem tiden har der været rigtigt mange telefoner over arbejdsbordet, det har været job fra smadrede skærme til vandskadede telefoner, hvor hovedparten af dem er endt i fuldt funktions dygtige telefoner igen. Det ses kun sjældent at enheden er så skadedet at det ikke kan betale sig at reparerer den igen.

Reparation af hardware

Reparationer af defekte og skadede computere har længe været en beskæftigelse som er udført med flest succes historier. Der er set mange forskellige skader, både påført med vold, men også print fejl som brændte komponenter og dårlige lodninger. Oftest kan en pc reparerers igen, men husk at prisen for en ny computer er reparationens største konkurrent.

Andet elektronik end computere bliver også gennemgået og repareret hvis opgaven byder sig. Forstærkere, mixerpulte, mikrofoner, fjernsyn, elklaver.

Har tingene virket kan de komme til det igen, det er bare et spørgsmål om tid og pris. Den evige konkurrent er altid prisen på en helt ny vare. Priserne er ofte så lave at udgiften på en reservedel ikke kan betale sig.