HDOgS

Henriksen Data & Support

Jeg har siden min tid på efterskole, interesseret mig umådelig meget for IT. Det startede med reparation af min egen PC, den samme reparation på kollegers PC’er. Med tiden tog den ene reparation den anden med sig og har bragt mig til hvor jeg nu er, meget erfaring og viden rigere.

Jeg begyndte min programmering så småt i C++ men opdagede VB ved at udforske officepakken. Jeg fik anskaffet VB 4 som var aktuelt på det tidspunkt og har hængt fast i Visual Studio pakken siden dens introducering.

Jeg startede med HTML der ret hurtigt fik CSS og JAVA Script med ind over, da jeg begyndte at lave hjemmesider. Det tog mig ikke ret lang tid at føle mig begrænset, så det blev udvidet til først at bruge ASP til sidenhen at gå over til PHP og MYSQL.

Jeg skrev mine egne CMS systemer, men blev ved med at støde på sikkerheds huller der skulle lukkes efterhånden som hackere blev mere og mere effektive. Jeg skulle derfor bruge mere og mere tid på at holde bagved systemer kørende, tid som egentlig skulle bruges på hjemmesidernes indhold.

Jeg gik derfor over til at lave hjemmesider ved hjælp af WORDPRESS platformen, som også er bygget op i PHP, JQUERY, HTML5, CSS og Javascript, men er open source, så der er mange med til at holde selve motoren kørende.

Personen bag HDOgS

Jeg er en autodidakt programmør, der mest af alt ønsker at lave løsninger der imødekommer behov og mangler i en hektisk og besværlig hverdag. Hvorfor skal ting være mere besværlige end de behøves at være.

Til dagligt er jeg en fuldtidsansat lønmodtager hos firmaet International Flavors & Fragrances (IFF) afdeling Haderslev. Her beskæftiger jeg mig mest med IT men er af uddannelse sjovt nok mejerist.

Hvorfor jeg ikke valgte en IT uddannelse fra starten har jeg ofte tænkt på, men når nu alt min tid går med IT, er der vel også en vis tilfredsstillelse i det.

Når jeg er på en opgave enten i HDOgS eller hos IFF, bestræber jeg mig altid at ramme det resultat der efterspørges og ser stor tilfredsstillelse i at aflevere et veludført stykke arbejde.